>>>Comunicant...

dijous, de maig 19, 2005

Un blog: mala premsa

Mala premsa és un blog dedicat a revisar tots els errors que cometen els mitjans de comunicació escrits. Notícies que són falses i sense fonaments són objecte de crítica per part dels autors/autor de la pàgina. La seva secció de favorits també és interessant ja que dóna a conèixer altres pàgines web que contenen informació relacionada amb l'àmbit que tractem.
És una altra pàgina que es basa únicament en la defensa de l'ètica i les bones maneres de fer en un diari. M'ha cridat l'atenció un article sobre un codi que ha aprovat The New York Times per tal de millorar la seva credibilitat que diuen que ha estat danyada últimament i va decreixent.
Crec que és positiu que de tant en tant els mitjans es questionin el seu paper. Cal valorar els que fan autocrítica per arreglar les coses (o intentar-ho). De moment però, els mitjans espanyols sembla que s'hagin acomodat a la lluita entre les Dues Espanyes. No els hi importa la manipulació, sembla que s'accepti com a bo perquè les mentides escampades en aquest país (estalvio dir per a quin partit) minen la convivènvia de dues maneres d'entendre aquest país. Sembla que ja no hi pot haver neutralitat... potser no és rentable.