>>>Comunicant...

dimecres, de maig 18, 2005

L'espersor de merda (II)

Continuem la història.
Imagina't que ets un cap d'informatius de TVE i que ets l'únic a la història al que han condemnat per mentir. Imagina't que ets la viva imatge d'un règim cutre i caspós de José Maria Aznar. Imagina't que mitja Espanya t'adora pels serveis fets per la causa (sí, sí com en temps de Franco) i per a la resta el símbol del mentider i de la manipulació. Imagina't que a la nit electoral que el teu partit perd les eleccions, has de sentir a la seu dels guanyadors (PSOE) crits que et diuen que t'en vagis al carrer. I així serà.
Després t'agafes la baixa i dius que et tracten malament. Publiques un llibre (entenent llibre en el sentit més ampli de la paraula) i carregues contra companys de feina (Ana Blanco) i dius, tu, manipulador, que la cadena amb ideologia prosocialista ha mentit en temps de la jornada lectoral. Perquè algú s'ho cregui, t'inventes que un periodista de la SER, Fernando Delgado, presentador de A vivir que son dos días ha dit:
"mañana tienen ustedes la oportunidad de terminar con gente como Jiménez Losantos, Carlos Dávila, Alfonso Ussia y Alfredo Urdaci, herederos directos de los que asesinaron a Lorca”.
I apa, et quedes tan ample perquè et penses que ningú es lleguirà el teu llibre sencer sense patir cap tipus de trauma. Però resulta que sí, i t'obliguen a desmentir-ho. Però no et preocupis l'espersor de merda s'espatllarà i la Curri Valenzuela criticarà qualsevol cosa del PSOE i tu seràs el mateix que erets: en paraules de Ussía, un merda (t'ho dic així perquè és la manera com ell es dirigeix cap a Delgado). El periodista ha presentat una demanda civil que ha estat admesa a tràmit contra aquest treballador. Un voluntari per la causa de l'espersor de merda.
No ho dubtin, l'espersor continuarà...