>>>Comunicant...

dijous, de maig 12, 2005

Commoció nacional

COMMOCIÓ NACIONAL/ Ana Obregón abandona la sèrie que protagonitzava

Ana y los Siete, a partir d'ara només seran Los Siete. El motiu és que Ana García Obregón, actora i ideòloga de la sèrie ha abandonat l'elenc d'actors. Un cop va prendre la decisió va deixar anar que els nens podien patir una depressió amb el nou final de la sèrie.
La sèrie s'ha allargat uns capítols més per cobrir la temporada fins a finals de juny, ja que segons diferents pàgines de televisió, no té res més per emetre al seu lloc. Total que la sèrie que s'havia d'acabar aquest pròxim mes de maig, s'ha allargat una mica més.
La productora diu que Obregón estava conforme amb això, però que després se'n va dir.
Per la seva banda, Obregón posa una denúncia perquè té els drets d'autor sobre la sèrie, fet que la productora, Star Line Productions nega. En definitiva, res de nou que siguin trifulques sobre qui té rao i qui en deixa de tenir.
A TVE no li interessa gaire perdre aquesta sèrie, ja que és un dels pocs programes que li funciona i li reporta audiència... i diners. El seu final ha estat anunciat molts cops i ara, quatre capítols més tard sembla que arriba al final.



Commoció nacional Posted by Hello

2 Comments:

  • Em sembla una notícia digna de comentar. L' anunci d'acabament de la sèrie ha suposat una autèntica decepció per a moltes persones que veiem en ella un recurs per a evadir-nos de les situacions que es donen diàriament als telenoticies. És, sens dubte, una sèrie memorable. Cert és que molts nens poden sentir-se desolats, però la paraula "depressió" no seria l'oportuna. Sèries com aquesta queden poques: humor, entreteniment...i oportunitat per a nous actors. Una sèrie on els nens són els protagonistes, com ho haurien de ser a la televisió. Els nens són el futur i no es mereixen aquestes decepcions. Ana García Obregón ens ha demostrat com, a part d'haver estudiat biologia, és una fabulosa productora de serials que han fet, a més, donar un impuls a l'audiència en declivi de Televisión Española. Com podem ajudar-te a crear, Ana?

    By Anonymous Anònim, at 9:51 a. m.  

  • Vaig llegir l'altre dia un petit article sobre aquest tema. Deien que els guionistes de Ana y los siete farien morir a Ana y el pare en un accident d'avió. Em va semblar una mica fort... més que res perquè, després de tanta tonteria, i tants episodis, i de tants nens enxufats.. no poden pelar a la protagonista. O si?? Visca els bons guionistes!! No poden buscar un final... una mica menys... "traumàtic" pels pobres nens que miren la sèrie? No ho sé.. simplement que se'n van de lluna de mel i no tornen perquè estan molt i molt bé i molt i molt contents?? Així el clima de super felicitat i de "cuento de cenicienta" de la sèrie seguiria sencer com sempre...

    By Blogger Laura, at 9:16 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home