>>>Comunicant...

dijous, d’abril 14, 2005

Las Cerezas

Un dels programes emblema de la nova TVE que prometia l'equip directiu de Carmen Caffarel era Las Cerezas presentat per Júlia Otero que venia de tenir molt èxit a les tardes de TV3, va acceptar el repte de competir en prime time amb un programa "diferent".
La seva sort però ha estat més aviat escassa. Sempre en dimarts però emès durant un temps en el late night per l'arribada de la segona part de Memória de España. Tot i que més tard tenia un share més bo, el programa no és un èxit. Els seus continguts són elitistes, sense que Otero ho vulgui. És massa interessant i massa relaxant poder parlar tranquil·lament. La seva audiència màxima es va donar amb la visita de Fran Rivera -el que els programes del cor buscaven i perseguien- i el ministre de defensa José Bono. Llavors, va aconseguir una audiència del 21,4%. Habitualment però, volta al 15%.
Cada programa de Las Cerezas costa, segons els sindicats 120.000€, un pressupost retallat després de no assumir els seus índexs d'audiència. Tot i que ens pugui semblar car, cada programa d'Andreu Buenafuente val el doble, segons s'afirma als fòrums d'Internet.
Tot i que sembla clar que el programa d'Otero no continuarà la temporada que ve, el seu futur ha estat rumorejat per les tardes del nou Canal Plus, que s'anomenarà Canal Cuatro (també segons els fòrums).