>>>Comunicant...

dijous, de febrer 17, 2005

Això ja no és vida

Demà serà l'últim dia que es veurà el programa Esto es vida. El programa de tardes de TVE, que portava unes quantes setmanes no sumant ni un 10% d'audiència, passarà a millor vida. Tot i que s'esperava que fos un vaixell insígnia de la nova programació, el nou talante de televisió espanyola, la sort no ha estat a favor ni del programa ni del seu presentador, Juan Ramón Lucas, que des de que va abandonar els informatius de Tele5 ha portat una trajectòria molt irregular.
El programa estava produït per El Mundo TV, la mateixa que cada dilluns a la nit emet Siete días, siete noches a Antena3. El director de la productora, Melchor Miralles ha afirmat que s'ha arribat a un acord amistós i cordial entre les dues parts, que veien com tot anava de mal en pitjor al programa que cada cop tenia més blocs publicitaris i una durada menor.
Demà doncs serà l'últim dia d'aquest programa que no ha comptat amb el suport de l'audiènica, va arribar a superar el 23% només en un dia, el que la guanyadora d'Eurojunior, María Isabel, acudia al plató. La resta de cops no ha passat del 18%.
La mateixa sort però han seguit quasi totes les apostes de la nova direcció de RTVE, encapçalada per Carmen Caffarel. Las cerezas, La Azotea i la nova temporada d'Urgencias són una mostra de que cal una forta remodelació dels continguts, ja que potser la televisió més culta i de menys cor no serveix a un país que és incult i morbós.