>>>Comunicant...

dijous, de febrer 17, 2005

ABANDONAR EL TRO

Maria Teresa Campos, la que amb Tele5 s'havia convertit com a líder indiscutible dels matins de la televisió espanyola, ha de deixar el tro. Fins i tot una tímida Carolina Ferre va poder guanyar-la. Antena 3 no li ha probat gens a la malaguenya, perquè fins i tot l'aposta de televisió espanyola és més forta que ella. És tercera fent el mateix programa que a TL-5, canviant-ne el títol i prou.
Com diu la sabiesa popular, qui riu últim riu millor. I això deu estar fent Paolo Vasile, conseller delegat de Tele5, quan la Campos li va deixar anar un gilipolles en públic i dient-li que tothom marxava de la cadena perquè ningú l'aguantava. El temps ha posat a tothom al seu lloc -sense valorar si per sort o per desgràcia- i ara l'audiència d'Ana Rosa Quintana és quasi el doble de la del programa de la Campos. Mai és massa tard per poder riure dels altres. A Carlotti, conseller delegat d'Antena 3 no li deu fer gaire gràcia tampoc que el programa de Televisió Espanyola, Por la mañana, amb un pressupost molt més reduït (només cal veure els decorats) tingui uns 5 punts més d'audiència.
I qui va marxar de Tele5 també dels matins era la presentadora de la Mirada crítica, Montserrat Domínguex va acceptar una oferta d'Antena 3 que l'ha portat a tenir molt poca audiència. El seu Ruedo Ibérico, és també la tercera opció dels més matiners, a gran distància de La Mirada Crítica, ara amb Vicente Vallés i Los Desayunos de TVE que amb Pepa Bueno són els líders, mantenint un frec a frec amb l'oferta de Vallés.
Aquests fets demostren que un presentador no ho és tot, que també té molta importància l'embolcall del programa, molt més que l'ego i els diners que et puguin pagar alguns... que no aconsegueixen pujar l'audiència.