>>>Comunicant...

dissabte, d’abril 23, 2005

Em trec el barret...

Xavier Sardà plega de Crónicas Marcianas. Així ho apunta avui la pàgina Vertele.com. Es pren un any sabàtic (teòricament, ha de tornar, però ja se sap que molts esperen el retorn de la sèrie Los 80, que estava anunciat pel mes de gener passat).
Així doncs, la decisió es farà pública en una roda de premsa que ha convocat la cadena per el pròxim dilluns. La decisó de descansar, sempre segons Vertele, ja la tenia presa però va aguantar fins la mort d'un amic íntim seu, Joan Ramon Mainat, que estava malalt terminal. Potser aquesta és una altra explicació, però de fet, amb Buenafuente perseguint-lo ha arribat l'hora de plegar i marxar amb el cap ben alt, sent el líder d'audiències en totes les temporades que ha combatut. Ha estat el botxí de més de 40 programes que no li han arribat ni a la sola de la sabata.
Val més una retirada a temps. Sardà marxa quedant com a líder 8 anys consecutius i sense cap rival que l'hagi atormentat molt. Segur que Maria Teresa Campos pagaria ara per poder marxar amb el cap ben alt, però plegar en aquests instants només està a l'abast de grans genis. Em trec el barret davant el gest de Sardà.