>>>Comunicant...

dimarts, d’abril 19, 2005

3 apunts de telecinco

  • Telecinco ha comprat els drets per emetre la quarta edició del concurs que va fer que aquest país es tornés boig cantant una cançó que ara sona a juràssic: el Europe's Living a celebration que amb la vergonya del temps ningú reconeix que va cantar i/o ballar. Però vaja aquest no és el tema d'avui. Ha començat el càsting del programa d'avui que segurament presentarà Jesús Vàzqueez, un noi per tot que té la cadena. El curiós del cas és que accepten a persones menors d'edat, de 16 anys cap amunt. Si veiessim persones treballant en una mina a l'Equador diríem que és explotació infantil però treure a joves a ballar (o en els pitjors dels casos nens com els d'Eurojunior i la María Isabel). El càsting durarà aproximadament un mes i acabarà a la ciutat de Barcelona. Són molts els que desconfien del possible èxit que pot tenir una nova edició del concurs, ja que de la tercera edició no en queda cap concursant conegut. A més, la cadena ja va emetre un programa com el de Operación Triunfo, que es deia Popstars, que també va passar sense pena ni glòria per la programació de TV.
  • Carolina Ferre, que va ser regent dels matins de la cadena de Fuencarral enmig de l'ex-reina Campos i la nova Ana Rosa Quintan ha decidit rescindir el seu contracte amb la cadena, ja que l'espai que havia de substituir Pecado Original, no acabava d'aparèixer mai. Així, la nòvia d'Andreu Buenafuente queda lliure, tot i la intenció de blindar les estrelles de la seva cadena per part del seu conseller delegat Paolo Vasile.
  • El retorn del programa Caiga quien Caiga està a punt d'arribar al seu final. La cadena acabarà el programa i en el seu lloc hi posarà un altre programa d'humor. Fa poc, Manel Fuentes va tornar els diumenges amb una nova edició de la Noche con Fuentes i Cia. Sembla doncs que el capità del vaixell va saltar abans que els altres per salvar-se de la crema.
  • P.D. Respecte el post d'ahir i la nova batalla matinal, el guanyador ha estat Manuel Torreiglesias de Saber Vivir i a molta distància apareix el nou programa del Doctor Beltrán En Buenas Manos (14% share).